• Imprimeix

Proposeu noves recomanacions Essencial

Exemples de pràctiques que no aporten valor
L'eficàcia no està demostrada; els riscs relacionats superen als beneficis; està superada per una altra pràctica alternativa quant a eficàcia, seguretat, cost o preferències dels pacients; existeix probabilitat d'emmalaltir o de tenir un accident laboral per al personal sanitari; raons ètiques, legals o mediambientals, etc.

Exemples de condicions concretes en què la pràctica no aporta valor
Subpoblació de pacients; nivell de complexitat de la condició clínica; dosi i pauta; nivell assistencial; personal involucrat, etc.Els camps marcats amb * són obligatoris.

Noves recomanacions Essencial

Aquest formulari serveix perquè els professionals sanitaris participin en la identificació de pràctiques clíniques que no aporten valor.
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Trameses d'informació i inscripcions del Gencat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.