• Imprimeix

Reserveu la data! Jornada d’implementació del projecte Essencial

Barcelona, 21 d'abril de 2017

14/02/2017 13:02

Data: divendres 21 d'abril de 2017
(IMPORTANT: hi ha hagut un canvi de data. Inicialment s'havia previst que la jornada es fes el dia 6 d'abril, però s'ha hagut d'ajornar fins al 21 d'abril)

Horari: de 10 a 14 hores
Lloc: Barcelona


L'any 2015 Essencial va iniciar el pilot de la implementació de les recomanacions del projecte en col·laboració amb els equips d'atenció primària (EAP) de Catalunya. Enguany ja hi participen 116 EAP.

Per tal de posar en valor les iniciatives dutes a terme pels professionals i compartir experiències, l'AQuAS organitza la Jornada d'implementació del Projecte Essencial: “Més no sempre és millor: evitem pràctiques de poc valor”, la qual comptarà amb la col·laboració dels equips pilots del projecte Essencial, professionals de l'atenció primària, l'Institut Català de la Salut (ICS) i les societats científiques.

Atès l'aforament limitat de la sala, l'entrada és lliure però cal fer-hi inscripció.

Així mateix, per tal de continuar avançant i millorant el projecte, i atès que la vostra participació és clau, us animem a identificar  pràctiques clíniques innecessàries que considereu que caldria evitar mitjançant l'emplenament de l’enquesta que s'ha habilitat. Les propostes recollides seran analitzades i presentades en la Jornada del 6 d'abril. 

Properament us anunciarem el programa definitiu de la jornada.

“Més no sempre és millor: evitem pràctiques de poc valor”